Hoi! Ik ben Evelyn,
en mijn missie is:
Nederland
traumaVRIJ maken!

Over mij

Ik ben EMDR therapeut, stresscounsellor, intuïtief, open, liefdevol, oplossingsgericht, gespecialiseerd in stress en trauma’s.

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om met een trauma rond te lopen, dat waren voor mij zware jaren, want ik liep er veel te lang mee rond. Ook ik heb van mijn sh*t mest weten te maken. I love my life! Ik kijk naar je talenten en passies, wat kun je wel!  Van daaruit is mijn missie Nederland Traumavrij ontstaan. Mijn wens is dat niemand meer met een trauma rondloopt.

Ik help je een volgende stap te zetten in de richting die jij wil! En als je nog niet weet welke richting dat is dan onderzoeken we dat. Waar wordt jij blij van en waarvan gaat jouw energie omhoog? Wat zou je echt willen en waarom heb je het nog niet gedaan?

Lieve Evelyn, je doet fantastisch werk! Ik ben een ambassadeur voor EMDR geworden. Mocht jij dit lezen en nog twijfelen: blijf er niet mee rondlopen, traumavrij is mogelijk. Ik gun het je van harte!

Christel

Hoe Kan Ik Helpen?

Counselling

Individueel

Een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding en trauma verwerking. Counselling ondersteunt en begeleidt mensen met allerlei stressvolle problemen. Counselling is geschikt voor iedereen die stress ervaart, het gevoel heeft dat alles teveel is of tegen problemen aanloopt binnen het gezin, werk of de relatie.

Het is niet makkelijk om hulp te vragen. Wanneer je al een tijd met een probleem loopt kan het je helpen om met iemand te praten die naar je luistert. Iemand die wat afstand neemt en je handvatten kan geven om datgene waar jij mee zit aan te pakken, zodat je zelf weer verder kunt. Zelf in balans komen en weer grip hebben op je eigen leven. Dat is het doel van counselling.

Ben je op het punt gekomen dat er nu echt iets moet veranderen? Dan is het tijd voor een gesprek waar je wat mee kunt.

EMDR

Individueel

EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing) is een effectief bewezen methode om in korte tijd nare ervaringen te verwerken, niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen. De therapie is geschikt voor mensen die last blijven houden van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, een geweldsmisdrijf of seksueel geweld. Ook angstklachten en beschadigende ervaringen uit je jeugd die nog steeds van invloed zijn op je dagelijks leven kunnen behandeld worden met EMDR-therapie. Deze therapie helpt je om je herinneringen aan de schokkende gebeurtenis te verwerken zodat jouw klachten verminderen of verdwijnen.

EMDR is effectief voor het verwerken van grote, eenmalige traumatische gebeurtenissen, zoals een post traumatische stress stoornis (PTSS) maar ook bij:
• meervoudige trauma’s
• angstklachten
• chronische pijn
• faalangst / examenvrees
• een negatief zelfbeeld

Familieopstellingen

Workshops

Familieopstellingen met EMDR
Sinds 2016 combineer ik de EMDR-techniek met familie en systeem- opstellingen tijdens mijn individuele sessies, en sinds 2017 ook in groepen. De EMDR-techniek werkt als een versterker en helpt je meteen dingen te verwerken en meer inzicht te krijgen in het vraagstuk wat door jou is ingebracht. Het is geen sessie maar we maken tijdens de opstelling gebruik van de EMDR- techniek. Een heel vriendelijke manier om de familie- of systeemopstelling meer diepgang te geven
en tegelijk kennis te maken met EMDR. De uitwerking is verassend effectief en verhelderend.

Mocht je hiervoor meer willen weten of mij hiervoor willen inhuren neem dan contact met mij op.

Naaldenangst. Telkens als ik een injectie nodig had, bloed moest prikken of zelfs bij het zetten van een kleine tatoeage, ging ik onderuit. Zo vervelend! Tijdens een aantal EMDR-sessies pakten we een aantal prikherinneringen aan en werkten we aan toekomstige naaldenmomenten, onder meer door een helpende gedachte te ‘installeren’.

Onlangs liet ik – op van de zenuwen – een tweede tattoo zetten. En: niet flauwgevallen! Het was fascinerend hoe sterk de helpende gedachte (‘Ik kán dit!’) en het bijbehorende gevoel naar boven kwamen op het moment dat ik ze nodig had.

EMDR werkt!
Evelyn is zeer kundig en positief en heb ik me tijdens de sessies steeds erg veilig en ondersteund gevoeld.

Judith

Diensten & Tarieven

Counselling

Standaardsessie per uur : € 84,00

GRATIS Oriënterend gesprek (telefonisch) van 30 minuten

Vergoeding:

Veel zorgverzekeraars verstrekken vanuit de aanvullende verzekering een vergoeding voor counselling. Deze vergoeding gaat niet ten laste van het eigen risico. Raadpleeg hiervoor jouw zorgverzekering.

€ 84,00

EMDR

EMDR behandeling 1,5 uur
€ 115,50

€ 115,50

E-Counselling

Online sessie per uur:
€ 73,50

€ 73,50

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW. Afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Bedrijven kunnen een offerte op maat aanvragen.

WHAT IS EMDR

Wil je meer over EMDR weten dan nodig ik je van harte uit om dit filmpje te bekijken.

Praktijk Traumavrij.nl

Contact

Praktijkruimte: A. Moenstraat 34, 1022KH Amsterdam Noord, 06-13067494

12 + 2 =

Vrij parkeren (blauwe zone) voor de deur. Bushalte ( Eeuwige Jeugdlaan of G.J. Scheurleerweg ) is een paar minuten lopen.

“Het is iedere keer weer een cadeautje voor mezelf”

Vanaf de eerste minuut dat ik contact had met Evelyn voelde het vertrouwd. Elke sessie die ik met Evelyn heb gehad voelt als thuiskomen, een consult waar je gaat relativeren, je dromen en doelen vast stelt en jezelf gaat motiveren deze te halen. Het is ongelofelijk wat Evelyn tot nu toe voor mij heeft gedaan, ik sta sterker in mijn schoenen, weet wat ik wil en durf “nee” te zeggen. Waar Evelyn zich in onderscheid is dat ze oprecht enthousiast met je meedenkt, samen met jou samenwerkt je problemen aanpakt en geïnteresseerd is. Tevens is ieder bezoek een feest! We worden beiden enthousiast over de vooruitgang die Ik maak. Ik kan bijna een heel boekwerk schrijven over hoe goed en vakkundig Evelyn is. Het is iedere keer weer een cadeautje voor mezelf, ik kan dan ook iedereen aanraden om eens een consult te boeken. Ik ben in ieder geval van plan om nog vele consulten met Evelyn in te plannen en ben het liefste nog jaren tevreden “klant” van haar! Keep up the good work Evelyn!

Francis

“EMDR behandelingen van Evelyn hebben mijn leven veranderd.”

Evelyn toonde grote moed toen ze in 2016 in een theaterzaal met meer dan 500 mensen opstond en vertelde dat haar missie “Nederland traumavrij” is. Traumavrij dacht ik, dat wil ik ook! Ik schreef haar naam op en wist dat ik ooit bij haar zou komen. Het duurde nog bijna een jaar voordat ik er klaar voor was. Eerder had ik mezelf verteld dat er weliswaar nare dingen gebeurd waren in mijn jeugd en in mijn tienertijd, maar dat “trauma” toch wel een heel groot woord ervoor was. Ik was er sterker uitgekomen vond ik. Trauma, dat was meer iets voor oorlogsslachtoffers. Ik moest eerst erkennen dat ik getraumatiseerd was.
Was, want de EMDR behandelingen van Evelyn hebben mijn leven veranderd. Ik voel me lichter, vrijer, veel meer mezelf. De spanning is uit mijn lijf, mijn schouders zitten daadwerkelijk lager nu. Het altijd aanwezige gevoel van onveiligheid is weg en heeft plaatsgemaakt voor vertrouwen. Ik ben weer “heel” en kan me weer verbinden met anderen. Ik word langzaam steeds meer degene die ik was voor de trauma’s, althans dat denk ik. Ik kies met volle overtuiging voor mezelf, verwen mezelf, neem ruimte in en geef nog duidelijker mijn grenzen aan. Ik ben bevrijd!
Lieve Evelyn, je doet fantastisch werk! Ik ben een ambassadeur voor EMDR geworden. Mocht jij dit lezen en nog twijfelen: blijf er niet mee rondlopen, traumavrij is mogelijk. Ik gun het je van harte!

Christel

“Evelyn, heel erg bedankt voor al je hulp! En kijk met plezier terug op de gesprekken die wij hebben gehad!”

Evelyn heeft me heel erg geholpen en het was heel fijn om samen met haar te praten. De eerste keer was een beetje onwenning, maar daarna kon ik er echt naar uitkijken om weer naar haar toe te gaan.

Ze wist mij op een hele leuke, actieve manier te motiveren en tot inzicht te komen, wat heel erg fijn is want soms heb je gewoon iemand nodig die met je meedenkt, maar je ook zelf laat nadenken.

Dit doet ze heel goed. Wat ook heel prettig is, is dat ze me aan het einde ook nog uitgebreid tips gaf wat ik moet doen als ik me weer even niet zo goed voel. Ze kijkt dus ook naar het traject na de sessies, zodat je het ook verder zelf alleen kunt! Evelyn, heel erg bedankt voor al je hulp! En kijk met plezier terug op de gesprekken die wij hebben gehad!

Sophie