Persoon springt zelfverzekerd van rots naar rots, symboliserend moed en positieve verandering bij traumavrij counselling

                         Counselling

Naast mijn uitgebreide traject gericht op diepgaande verwerking van trauma, bied ik ook een flexibel counseltraject aan. Dit is ideaal voor wie op zoek is naar gerichte ondersteuning en begeleiding in kortere sessies of in aanvulling op de traumabehandelingen. In sessies van ongeveer een uur duiken we samen in specifieke uitdagingen of vraagstukken die je bezighouden. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, het maken van belangrijke levenskeuzes, of het navigeren door dagelijkse stressoren, dit traject biedt de ruimte en aandacht die je nodig hebt.


Wat dit counseltraject uniek maakt, is de combinatie van mijn persoonlijke aanpak met inzichten en methoden die geïnspireerd zijn door toonaangevende counsellors wereldwijd. Net zoals ik, richten zij zich op het empoweren van individuen door een veilige, ondersteunende en liefdevolle omgeving te bieden. Deze benadering stelt je in staat om met vertrouwen stappen te zetten richting een leven dat jij verkiest, ondersteund door professionele begeleiding en persoonlijke inzichten.


Of je nu een specifiek doel voor ogen hebt, of je simpelweg wilt verkennen wat mogelijk is, dit traject is een prachtige stap vooruit. Met een focus op jouw krachten, passies en mogelijkheden, is het een uitnodiging om jezelf opnieuw te ontdekken en te groeien in de richting die jij kiest.


Diepgaande Vragen voor Persoonlijke Groei
Om je echt verder te helpen, geloof ik in de kracht van de juiste vragen. Vragen die je uitdagen, die je doen stilstaan bij wat je écht wilt, en die je uitnodigen om samen met mij de diepte in te gaan. Ik hou er niet van om om de hete brij heen te draaien; ik streef ernaar om recht op het doel af te gaan, vaak op een manier die je misschien niet verwacht. Out of the box denken? Absoluut. Hier zijn enkele vragen om je op weg te helpen. Ik hoop dat ze je nu al energie te geven, of ergens pijn doen, om je te laten nadenken over jouw pad en hoe je elke stap met intentie kunt zetten: "Wat houdt je op dit moment het meest tegen?" "Waarom heb je de verandering die je wenst nog niet gerealiseerd?" "Ben je je bewust van eventuele blinde vlekken die je groei belemmeren?" "Wat zou er gebeuren als er niets in je leven verandert?" Laten we samen ontdekken wat jouw antwoorden je kunnen vertellen en hoe ze de sleutel kunnen zijn tot de verandering die je zoekt.  


Dat je hier bent beland, laat zien dat je klaar bent voor iets nieuws, en eerlijk gezegd, dat vind ik geweldig  Het idee dat we samen op pad gaan om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is, geeft mij energie. Jouw reis naar inzicht en vooruitgang, stap voor stap, inspireert. Laten we dus die eerste stap zetten en nieuwsgierig zijn naar wat er te vinden is, zonder te veel poespas, maar met oprechte verwondering voor de veranderingen die komen gaan.

Cliënten vertellen;

Velig gevoel
"Ik heb de therapie bij Evelyn als zeer prettig ervaren. Evelyn is professioneel en geeft je een veilig gevoel. Het heeft me veel meer opgeleverd dan ik van te voren had gedacht."
Logo van TraumaVRIJ Symbool van vertrouwen en kwaliteit in traumatherapie, gebruikt bij klantbeoordelingen
Dave Roet 
Niet te geloven dat het zo snel werkt


"Evelyn snapt waar het om gaat. Ze is betrokken, weet waar ze het over heeft en toont compassie. Na een paar sessies met EMDR en IFS weer mooie inzichten en tools gekregen om met de trauma's om te gaan. Je vergeet ze niet, maar de heftige emoties verdwijnen. Het is niet te geloven dat het zo snel werkt. Als je er 100% voor gaat zal je gegarandeerd resultaat boeken. Ik raad het iedereen aan die hulp nodig heeft bij trauma-verwerking."

Logo van TraumaVRIJ Symbool van vertrouwen en kwaliteit in traumatherapie, gebruikt bij klantbeoordelingen
Stephanie Visser
Ik ben groot fan
"Evelyn heeft mij geholpen minder angstig te staan in het leven. Ik voel me energieker en krachtiger dan ooit tevoren. Ik ben groot fan, niet alleen van de werkwijze maar ook van de persoon zelf."

Logo van TraumaVRIJ Symbool van vertrouwen en kwaliteit in traumatherapie, gebruikt bij klantbeoordelingen

Patricia Daniella