Rustgevende natuur als achtergrond voor traumabehandeling tarieven en vergoedingen in Amsterdam Purmerend


Tarieven & Vergoedingen 
Rustgevende natuur als achtergrond voor traumabehandeling tarieven en vergoedingen in Amsterdam Purmerend

Tarieven

Bij TraumaVRIJ sta ik voor kwaliteit & persoonlijke aandacht en hanteer ik vaste tarieven, wel zo helder en overzichtelijk. Elk traject is maatwerk, en samen zullen we je voortgang blijven afstemmen om ervoor te zorgen dat jouw traject zo effectief mogelijk is.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende sessies en bijbehorende tarieven:


Kosteloos Telefonisch AdviesgesprekGratis
Gewone Sessie (1 uur)€ 99
Premiumsessie (+/- 2 uur)€ 189
Intake (2 uur) € 189
Partner Premiumsessie (+/- 2 uur)€ 249

(BTW vrijgesteld voor particulieren)  

 

Kosteloos telefonisch adviesgesprek - Virtuele Koffie

Een eerste kennismaking. Gesprek van ongeveer 20 minuten om jouw situatie te bespreken en te zien hoe ik je kan helpen, geheel voor mijn rekening. 


Gewone Sessie (1 uur) 

Een uur durende sessie gericht op gesprek en verdieping voor inzichten in specifieke onderwerpen of uitdagingen. Ideaal voor het verkennen van belemmerende patronen of dilemma's in een doelgerichte setting. 


Premiumsessie (+/-2 uur)

Een uitgebreide therapiesessie voor diepgaand werk rondom complexe hulpvragen waar intense emoties of trauma’s een rol spelen. Deze sessie biedt alle tijd en ruimte om grondig naar de kern te gaan en is bijzonder geschikt voor traumaverwerking. 


Intake (2 uur) uitgebreide trauma-scan: 

Tijdens de intake of trauma-scan gaan we dieper in op jouw hulpvraag om goed in beeld te brengen waar de trauma's, knelpunten en blokkades zitten. Aan het eind van deze scan stellen we een behandelplan op maat op en adviseer ik welk traject het beste bij jou past. Dit kunnen reguliere sessies, losse Premiumsessies of een Premiumpakket omvatten. Het behandelplan wordt afgestemd op jouw behoeften en doelen, met als doel een traject te bieden dat jou optimaal ondersteunt. Deze trauma-scan of intake duurt standaard twee uur.


Partner Premiumsessie (+/- 2 uur) 

Het kan enorm waardevol zijn om je partner te betrekken tijdens jouw traject, omdat de veranderingen die je doormaakt ook je relatie beïnvloedt. De Partner Premiumsessie biedt een diepgaande benadering voor koppels, waarbij jullie samen in gesprek gaan over deze uitdagingen en veranderingen, wat wederzijds begrip en communicatie verbetert. In deze gesprekken krijgen jullie handvatten om conflicten op te lossen, de emotionele band te versterken, en om te gaan met stress en trauma, zodat jullie elkaar beter kunnen ondersteunen. Bovendien leren jullie conflicten te begrijpen als uitingen van onderliggende behoeften.


Online sessies

De investering voor online sessies is gelijk aan die van persoonlijke ontmoetingen.


Zakelijke tarieven

ZZP'er en kleine ondernemerSessie (1 uur)€ 99
ZZP'er en kleine ondernemerPremiumsessie (+/- 2 uur)€ 189
Via WerkgeverSessie (1 uur)€ 125
Via WerkgeverPremiumsessie (+/- 2 uur)€ 240
Alle categorieënPartner Premiumsessie (+/- 2 uur)€ 299


Opmerking: Vermelde prijzen zijn exclusief BTW en specifiek voor zakelijke cliënten, waaronder ZZP'ers, werkgevers die deze sessies voor hun personeel vergoeden, en ondernemingen. Voor grotere ondernemingen of speciale projecten kunnen aparte afspraken worden gemaakt. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Betalingswijze

Direct na de sessie per bankoverschrijving, betaalverzoek of QR-code. 

                                                                                                                                              

Annuleringsbeleid:

Jouw tijd is kostbaar, en die van mij ook. Als je niet kunt komen, stel me dan alsjeblieft minstens 24 uur van tevoren op de hoogte. Voor afmeldingen binnen 24 uur voor de afspraak breng ik 50% van de gereserveerde tijd in rekening. Bij afwezigheid zonder kennisgeving (no-show) wordt de volledige sessie (100%) in rekening gebracht.

Echter, ik begrijp dat er soms bijzondere omstandigheden zijn. In gevallen van nood of andere significante levensgebeurtenissen ben ik bereid om samen naar een passende oplossing te kijken. Dit houdt de deur open voor dialoog en geeft ruimte voor uitzonderingen op de regel, zonder dit beleid te ondermijnen.


Wat zijn de voordelen van Premiumsessies;

Bij TraumaVRIJ draait alles om goede kwaliteit en zorg. Ik reserveer graag voldoende tijd voor jou, zodat jij de best mogelijke zorg kunt ontvangen. Het verwerken van trauma is een intens proces zijn en dan is het heel fijn om niet op de klok te hoeven kijken. Door rustig de tijd te nemen voor elk onderdeel van jouw proces, bereiken we sneller en effectiever resultaat. Zo zijn er geen verborgen kosten zijn en kom jij niet voor verrassingen te staan.


Dankzij mijn zorgvuldige selectie van cliënten vermijd ik wachtlijsten, wat betekent dat ik me volledig kan wijden aan het bieden van kwalitatieve begeleiding. Mijn cliënten ervaren hierdoor niet alleen een persoonlijke en toegewijde aanpak, maar profiteren ook van mijn onverdeelde aandacht gedurende hun traject, en alles in een veilige omgeving. Door deze focus op kwaliteit behoud ik niet alleen de nodige tijd voor bijscholing en voorbereiding, maar zorg ik er ook voor dat mijn eigen energie in balans blijft. Zo blijf ik fris, geïnspireerd en toegewijd aan het bieden van de beste begeleiding aan mijn cliënten.


Vergoedingen

Veel zorgverzekeraars verstrekken vanuit een aanvullende verzekering vergoeding voor counselling of psychosociale therapie. Deze (gedeeltelijke) vergoeding gaat niet ten laste van je eigen risico. Raadpleeg hiervoor jouw zorgverzekering. Vergoedingslijst zorgverzekeraars. Deze lijst is een vrijblijvend overzicht van zorgverzekeraars die in 2024 counselling of psychosociale therapie aangeboden door een Registercounsellor ABvC® vergoeden. De ABvC® probeert deze lijst zo goed mogelijk up to date te houden, echter kan het zomaar gebeuren dat zorgverzekeraars de polis wijzigen. In sommige gevallen blijkt dat ook verzekeraars die niet op de lijst vermeld staan, de behandeling wel vergoeden. Neem ALTIJD contact op met jouw zorgverzekeraar om zeker te weten of en hoeveel vergoeding vanuit jouw aanvullend pakket mogelijk is. 


Gebruik bij het informeren naar de vergoedingen de noemer waar het officieel onder valt: “Behandeling overige psychosociale therapie” of vraag naar de vergoeding voor "Counselling”. Ongeacht de vergoeding, weet dat deze investering in elk geval goed is voor jou. En verder, om een afspraak te maken heb je geen verwijzing nodig.


De benaming ‘coaching’ valt niet binnen de vergoedingen-sfeer en valt daarmee niet onder de BTW vrijstelling. Mocht je toch een coachingstraject willen aangaan, dan wordt er 21% BTW bovenop de hierboven genoemde investering gerekend.


Werkgever 

In veel gevallen zijn werkgevers bereid om een (gedeeltelijke) mee te betalen aan jouw herstel. Bespreek met jouw werkgever de mogelijkheden.

 

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: 

✓ Register beroepsbeoefenaren Complementaire zorg - Register Therapeut RBCZ®

✓ Algemene beroepsvereniging voor Counselling - Registercounsellor ABvC®


Klachten 

Mocht je onverhoopt een klacht hebben nodig ik je uit dit eerst kenbaar te maken bij TraumaVRIJ om te kijken of er gezamenlijk een oplossing te vinden is. Mochten we er samen niet uitkomen wil ik je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Ook kun je over een klacht met vragen daarover laten informeren bij de S.C.A.G. (Geschillencommissie Complementaire Gezondheidszorg). 

 

                                                            Wordt behandeld door een ABvC  en RBCZ erkende therapeut. Bekijk nu de tarieven en vergoedingen voor traumatherapie op Traumavrij


En verder... 

Als aangesloten therapeut bij het Trauma Expertise Centrum bied ik deskundige begeleiding voor mensen die te maken hebben met trauma. Voor meer details over het centrum en de aangeboden diensten, bezoek hun website: https://www.traumaexpertisecentrum.nl

                                                                                                    Professionals van het Trauma Expertise Centrum bieden gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan individuen met traumagerelateerde problematiek 

 
Als aangesloten deskundige bij Dogmavrij, zet ik mij in voor het faciliteren van een open dialoog en het bieden van ondersteuning rondom religieus trauma, geloof, en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie over Dogmavrij, bezoek hun site op https://dogmavrij.nl. 

                                                                                                        Dogmavrij-logo - Ondersteuning bij religie, sektes, en verwerking van religieus trauma syndroom