EMDR en traumatherapie in actie zoals een golf breekt zo doorbreken wij samen barrières naar herstel jouw pad naar herstel begint hier

                         

Traumabehandelingen 

Tijdens het telefonisch adviesgesprek besluiten we of er een match is, zo ja, dan plannen we meteen een intake. Meestal lukt dit binnen 2 weken. Tijdens deze uitgebreide intake duiken we diep in jouw hulpvraag, wensen en doelen om een duidelijk beeld te krijgen van wat je nodig hebt. Aan het eind van het intakegesprek stellen we een helder doel en een persoonlijk behandelplan op, en ik adviseer je over het kiezen tussen individuele sessies of een van de zorgvuldig samengestelde pakketten. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kunnen we doelgericht aan de slag.


Klik hier om meer te weten te komen over de tarieven en en pakketten die ik aanbied.


Tijdens jouw traject zal ik je zo goed mogelijk begeleiden, voorlichting geven en voorbereiden. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om over moeilijke en heftige gebeurtenissen te praten, dus daar werken we rustig naartoe. En wellicht helpt het te weten dat de meeste mensen na de eerste sessie opgelucht aangeven dat het minder spannend is dan ze hadden gedacht. 

Dit moeilijke stuk doen we samen. 


Werken met mij houdt in;

"Ontdek mijn liefdevol-genadeloze benadering, eerlijkheid en doelgerichtheid die je kunt verwachten wanneer je met mij samenwerkt. We richten ons op de kern van jouw uitdagingen met een holistische aanpak,"


Aandacht voor Jou:

"Tijdens het traject creëer ik een veilige ruimte waar je vragen kunt stellen of zorgen kunt uiten, zelfs na de sessies. Het biedt jou zekerheid en de geruststelling dat er altijd ruimte is voor nazorg."


Behandelplan en Ervaring:

"Kies voor een persoonlijk behandelplan op maat, gesteund door mijn meer dan 11 jaar ervaring. Een kort behandeltraject voor effectieve resultaten."


Behandelmethodes:

"Vertrouw op mijn expertise in verschillende behandelmethodes, waaronder Counselling, EMDR, NLP, Coaching, Innerlijk kind werk, IFS, en de 365dagensuccesvol-methodiek."

Lees op deze pagina meer over EMDR. Evelyn Scholtens van der Stok, traumatherapeut in Amsterdam Purmerend toepassing van EMDR traumaverwerking


Ontdek wat anderen zeggen over TraumaVRIJ

Dit heeft mij lucht gegeven


"Na een akelig fietsongeluk liep ik o.a. licht hersenletsel op waarbij ik langdurig last hou van klachten als concentratieproblemen, prikkels en angstig in het verkeer. Om deze problemen te verminderen ben ik met EMDR bij Evelyn aan de slag gegaan.

 

Zij heeft eerst goed in kaart gebracht waar de grootste emotionele blokkades voor mij zaten en heeft deze met een aantal sessies EMDR aangepakt. Omdat het voor mij frustreert dat het herstel zo lang duurt, is zij daar ook mee aan de slag gegaan. Dit heeft mij lucht gegeven en nu voelt de emotie bij dit ongeluk

veel minder heftig."


Logo van TraumaVRIJ Symbool van vertrouwen en kwaliteit in traumatherapie, gebruikt bij klantbeoordelingen

Ellen

Een cadeautje voor mezelf


"Vanaf de eerste minuut dat ik contact had met Evelyn voelde het vertrouwd. Elke sessie die ik met Evelyn heb gehad voelt als thuiskomen, een consult waar je gaat relativeren, je dromen en doelen vast stelt en jezelf gaat motiveren deze te halen. Het is ongelofelijk wat Evelyn tot nu toe voor mij heeft gedaan, ik sta sterker in mijn schoenen, weet wat ik wil en durf “nee” te zeggen.

Waar Evelyn zich in onderscheid is dat ze oprecht enthousiast met je meedenkt, samen met jou samenwerkt je problemen aanpakt en geïnteresseerd is. Tevens is ieder bezoek een feest! We worden beiden enthousiast over de vooruitgang die Ik maak. Ik kan bijna een heel boekwerk schrijven over hoe goed en vakkundig Evelyn is. Het is iedere keer weer een cadeautje voor mezelf, ik kan dan ook iedereen aanraden om eens een sessie te boeken. Ik ben in ieder geval van plan om nog  meer sessies met Evelyn in te plannen en ben het liefste nog jaren tevreden “klant” van haar!
Keep up the good work Evelyn!"
Logo van TraumaVRIJ Symbool van vertrouwen en kwaliteit in traumatherapie, gebruikt bij klantbeoordelingen
Francis
Life Changer


"Evelyn is voor mij een life changer geweest. Na een moeilijke periode van een scheiding kwam ik er achter dat ik veel oud zeer uit het verleden met mij mee droeg wat mij in het heden in de weg zat. Door de sessies met Evelyn ben ik in staat geweest een grote opruim-sessie te houden.


Hierdoor voel ik me nu lichter en heb veel lucht in mijn hoofd gekregen. Ik ben in staat om verder vorm te gaan geven aan mijn nieuwe leven, zonder de enorme belasting van dingen uit het verleden. Zij heeft naast de traumaverwerking mij ook geleerd om mezelf weer in mijn kracht te zetten. Die tools gebruik ik bijna iedere dag nog!!!"

Logo van TraumaVRIJ Symbool van vertrouwen en kwaliteit in traumatherapie, gebruikt bij klantbeoordelingen
Mariska